Tool Box Plastový Nepremokavé Garáž Skladovanie Pevného Prípade Prenosné Elektrikár Hardvéru Nástroj Organizátor Kufor Pre Domácnosť Balenie

1 Hodnotenie Zákazníkov
€21.92 €10.08
Farba
Veľkosť:

Popis:

Rozmery: S: 31.5x11.5x13cm/M: 36x15.5x16.5cm uzamykateľné toolbox je postavený na prepravu náradie, mechanické nástroje a ručné náradie, s viac pohodlné použitie.

Silná Konštrukcia: Tento nástroj organizátor box je vyrobený z ťažkých kovov telo a robustné plastové, ktorý zabezpečuje kovový nástroj box robustné a odolné.

Dostatok Úložného Priestoru: tool box s priehradkami obsahuje odnímateľný zásobník a jasné veko priehradky obchod nie len malé časti, ale aj veľké a ťažké predmety.

Prenosné&Uzamykateľné: S kombinačným zámkom a 2 kovové závory, non-slip rukavice umožňuje uchopenie plastové nástroj okno kdekoľvek a bez akýchkoľvek obáv o bezpečnosť.

Široko Používané: Tento prenosný nástroj box je ideálny pre domáce zlepšenie, mechanické opravy, stavebné práce, a viac.

Špecifikácie:

Názov položky : Tool Box

Materiál: Plast

Farba: Čierna

Veľkosti:

M: 36x15.5x16.5cm

Poznámka:

- Tam by mohlo byť trochu chyba veľkosti pre ručné meranie.

- Farby odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych nastavení monitora, prosím, láskavo pochopiť.

Balenie zoznam

Balenie obsahuje:

1 x Tool Box

Značky: mobilný nástroj vozíka, nokia box, kufor minni, disposibl plastové okno, fixman toolbox, tool box plastica, nástroje ocele box, neurčená nohavice, duté brošne, quad garáž.

1 Recenzie na tento produkt

  1. Anonymous 2022-10-02

    je malý pre jeho cenu.

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n1030

  • Druh - box
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Tool box
  • Materiál - Plastové
  • Názov Značky - ANENG