60 Balíkov Na Nechty, Lesklé Súbory Buffer Profesionálna Manikúra Starostlivosti Polisher Súprava Biela Nárazníkov Leštiace Hubky Blok

0 Hodnotenie Zákazníkov
€5.81 €3.60
Farba
Veľkosť:

Popis:

- 4 Spôsob biele nechty súbory blok: vo vnútri materiálu nechtov nárazníky, je veľmi husté hubky a má extrémne jemné brúsenie na 4 stranách, pohodlná na použitie.

- Nechty nárazníky veľkosť: Každý z white veľkosti bloku je 2,5 x 2,5 x 2,5 cm / 0.98 x 0.98 x 0.98 palec, ľahký a prenosný.

- 4 Stranný prebrúsenie povrchu: klinec blok je 4 stranný buffer, piesku blok je hrubá, môže piesku dole zachytáva a tvar nechtov, listy klinec hladké.

- Žiadosti: dobrý starostlivosti nástroj pre akrylové nechty, false na nechty, tipy, prírodných nechtov do tvaru až nerovnomerné kutikulu na nechty, do medzipamäte sa vaše nechty v hladký povrch, použitie pred použitím lak na nechty alebo ošetrenie nechtov.

Balenie obsahuje: Každý balík je dodávaný s 60 pack biela 4-way brúsenie blokov; je Vhodný pre nechtový salón, make-up studio alebo domáce použitie.

Ako dosiahnuť šumivé nechty: Krok 1: Súbor nechtov okraj; Krok 2: Odstránenie hrebene z nechty; Krok 3: Hladký nechty; Krok 4: Lesk nechtov.

Špecifikácia:

Materiál: Hubky

Farba: Biela

Množstvo: 60Pcs/Taška

Veľkosť: Cca. 2,5 x 2,5 x 2,5 cm/ 0.98 x 0.98 x 0.98 palcový

Balenie Obsahuje:

60Pcs/Taška pilníčkov na Nechty Bloku

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

Farby sa môžu mierne líšiť od rôznych monitor.Vďaka!

Značky: nárazníkov deti, milcky biele nechty, voda buffer, veľké rezervy, matné čierne nechty súbor, malé nechtov polisher, 6n2 buffer, lego 75976 blok, buffer fialová nechtov, hovorí buffer.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n10387

  • Položka Druh - buffer
  • Počet Kusov - Jedna Jednotka
  • Pôvod - Kontinentálna Čína