Odolné Krk Obojky Osobné Kvet Drahokamu Nastaviteľné PU Kožené Farebné Mačka, Pes, Pet Golier Šteňa Pug Golier

0 Hodnotenie Zákazníkov
€2.90 €2.03
Farba
Veľkosť:

Funkcie:

1. Nastaviteľná dĺžka: pracka dizajn môže upraviť golier, veľkosť, ľahké nosenie.Dokonca aj vtedy, ak vaše zvieratko rastie, nebojte sa o popruh stále menšie.PU Kožené pútko Pes a Mačka Golier, Nastaviteľné Diamond Pracky Dizajn Nastaviteľný golier, veľkosť pre jednoduché nosenie.

2. Módne a krásna: vzor kvety sú krásne a módne, takže domáce zvieratá viac atraktívne.Diamant flower dizajne osobné mačka a šteňa kvetina náhrdelník je krásny a štýlový, takže domáce zvieratá viac atraktívne.Pet golier, je mäkké a pohodlné pre domáce zvieratá na nosenie.

3. Vhodné pre mnohých príležitostiach: Tento pet mačka a pes obojok je vhodný pre dom, mačky, malé a stredne veľké psy.Elegantné pet golier s kvetinový dizajn tlače a šumivé kryštály, ideálny pre každodenné výzdoba, párty vyzerá, svadby a dovolenky darčeky.

4. Pohodlné a Trvanlivé: je vyrobený z vysoko kvalitnej PU kože.Materiál je mäkký a pohodlný pre domáce zvieratá na nosenie.Tak nebudú poškriabaniu svojho maznáčika krku a nedávajte žiadne bremeno na vášho domáceho maznáčika.Malé psie obojky sú vhodné pre mačky, malé a stredne veľké psy.

5. Party Dekorácie: Tento obojok je dokonalým golier pre vášho psa denne alebo party dekorácie, ideálny pre make-up, strán, svadby a dovolenky darčeky, papier karta balenie, je to najlepší darček pre domáce zvieratá.Nastaviteľný uzáver pre ľahký prístup a nasadenie.

Popis:

Tento pet mačka a pes obojok je vhodný pre dom, mačky, malé a stredne veľké psy.Elegantné pet golier s kvetinový dizajn tlače a šumivé kryštály, ideálny pre každodenné výzdoba, párty vyzerá, svadby a dovolenky darčeky.

Špecifikácie:

Materiál: PU+handričkou

Veľkosť produktu: 1.3*34 CM

Typ: Pet Golier

Package Zahrnuté:

1pc *Pet Golier

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n11835

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Je To Inteligentné Zariadenie - NO
  • CN - Guangdong
  • Materiál - Kožené
  • Druh - Obojky, Psy