Ventilátor Mini USB Office Prenosné Ventilátory Chladič Chladiacej Plochy Stlmiť Fanúšikov Tichý Univerzálny Pre Auto, Notebook, Počítač Študent Fanúšikov

0 Hodnotenie Zákazníkov
€2.39
Farba
Veľkosť:

Funkcie:

1. Silné prúdenie vzduchu a 2-nastavenie rýchlosti: USB ventilátor, písací stôl je silný a môže poskytnúť silné prúdenie vzduchu obehu 360 stupňov v ľubovoľnom smere. 2-rýchlostné s premenlivými otáčkami vám poskytuje viac možností v rôznych teplote prostredia.

2. Rôzne napájacie metódy:Prispôsobené na mobilné sily, štandardné adaptéry, zásuvky s USB, Notebooky, stolové počítače a iné produkty s USB.

3. Tichá prevádzka: stlmiť malých fanúšikov prijíma mute konštrukcie a je určený na ultra-tichý a zároveň poskytuje silné prúdenie vzduchu.Je to dobrý tichý priateľ, keď pracujete a spánku.Ideálny pre váš stôl, kancelárske alebo spálne.

4. Prenosná veľkosť a široké uplatnenie: USB ventilátor je mini size (veľkosť: 15*15 cm) medzeru.Môžete ho do vaku nosiť so sebou, to je univerzálna a ideálna veľkosť pre pracovňa, spálňa, kuchyňa, outdoor aktivity a ďalšie.Sladký darček pre rodinu a priateľov v lete.

5. Energeticky úsporné technológie: v Porovnaní s tower fanúšikov, ako je klimatizácia, naši fanúšikovia sú viac účinné a energeticky úsporné.Je to aj zdravšie, pretože naši fanúšikovia cirkuláciu vzduchu okolo vašej izby.

Popis:

Nádherné telo dizajn, ľahký dizajn, 360° možnosť rotácie, fúka vietor z ktoréhokoľvek smeru, vhodné na ploche, cestovné, kancelárie a rodinné izby.Vybrané striedavý motor, s 5 veľkých vietor čepele, po opakované testovanie a úpravy, dosahuje silný vietor a zároveň zachováva nízku hlučnosť.

Špecifikácie:

Materiál: ABS

Veľkosť: 15*15 cm

Napätie: 5V

Výkon: 2-2.5 W

Maximálna rýchlosť prvý prevodový: 2000-2500 ot. / min.

Druhý prevodový maximálna rýchlosť: 3000-3500 ot. / min.

Package Zahrnuté:

1pc* Ventilátor

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Značky: stolový ventilátor, mini ventilátor, prenosné ventilátor.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n1380

  • Certifikácia - CE
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Diaľkové Ovládanie Funkcia - No
  • Napätie (V) - 5V
  • Názov Značky - OUTAD
  • Výkon (W) - 2W
  • Funkcia Načasovanie - Č Načasovanie