ULWD Foldback Vykurovacie Teleso integrované 1.5"Tri-Clamp & L6-30P Plug Homebrew Elektrické Pivovar

2 Hodnotenie Zákazníkov
€27.95 €25.16
Farba
Veľkosť:

Foldback Vykurovacie Teleso integrované 1.5"Tri-Clamp & L6-30P Plug

Je vybavený integrovaným 1.5" Tri-Clamp ferrule, ako aj integrovaný L6-30P twist lock konektor!

Už musíte zistiť, ako priložiť váš ohrievač prvok, aby bolo v bezpečí.

Všetky L6-30R twist lock nádoby sa pripojiť na tento prvok pre perfektné fit.

To je ULWD (Ultra Low Watt Hustota), prvok, takže bez starostí o horúceho svoj bodkovaný.

Tento ohrievač vyžaduje 1.5" Tri-Clamp príruby na vaše kanvica.Ak ste sa premieňa na elektrický, môžete pridať Tri-Clamp príruby tým, že jeden zvárané na lokálne alebo pomocou našej

Ak chcete vypočítať, ako dlho vykurovacej vody bude trvať, použiť tento vzorec:

Objem v litroch*4200 / výkon prvok v w = sekúnd na jeden stupeň celzia

Poznámky: Tieto prvky musia byť ponorené v roztoku kedykoľvek moc uplatňuje.

ÁNO, SME KOMBINOVAŤ DOPRAVU!Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa prepravy nákladov, prosím neváhajte nás kontaktovať na Najprvdeti.sk e-mail pred zakúpením položky(položiek).PLATBY: akceptujeme Viazaný len.Kreditná Karta je jednoduché, aby sa platby na Escrow.

Poštovné a fakturačné adresy sa musia zhodovať.Platby by mali byť zaslané do 5 dní po ukončení aukcie koniec.Inak položka(y) bude relist a neplatené prípade budú zvažovať.DOPRAVA:

Vždy sme loď položka(y) do 5 pracovných dní(sobota a Sviatok nie je súčasťou) po prijatí platby.Item(s) bude dodaný podľa registra air mail s sledovacie číslo.Trvá približne 15-20 dní lode USA, Kanada, Veľká Británia, Austrália a Japonsko 20-30 pracovných dní do iných krajín.6-8 týždňov na loď, Brazília, Španielsko, Taliansko alebo iných krajín, iných krajinách nie sú špecifikované.Dodacia lehota je možno ovplyvnené Colné odkladu, dovolenka,udalosti alebo iné neistoty.Nevieme garantovať čas príchodu.Uistite sa, že ste sa dohodli s dodaním čas pred nákupom.Ak by ste chceli vybrať všetky ostatné rýchlejšie Vyjadril, prosím, kontaktujte ma pred nákupom.Spätná VÄZBA:

Zaviazali sme sa k vašej Postive spätnú Väzbu po obdržaní vašej platby.Ak z nejakého DÔVODU nemáte pocit, že sme získali

Postive spätnú Väzbu, prosím neváhajte nás kontaktovať na Najprvdeti.sk e-mail, Budeme vás informovať, ako rýchlo, ako je možné vyriešiť AKÝKOĽVEK problém.

Necháme pozitívnu spätnú väzbu pre všetky nákupy a oceniť ste zdieľanie výborné skúsenosti s inými Najprvdeti.skers!ZÁRUKA:

Zaručujeme, že všetky položky popisy sú presné.V prípade, že položka je chybný, alebo ste dostali nesprávnu položku,

kontaktujte nás prostredníctvom Najprvdeti.sk e-mail.Budeme radi, ak chcete vyriešiť akýkoľvek problém, tak rýchlo, ako je to možné.VRACIA:

Vrátenie alebo výmena sú akceptované väčšinou NEPOUŽÍVANÉ položky do 14 dní od doručenia, ale zákazník hav eto platiť extra lodné náklady.

Kontaktujte nás, prosím, než sa vrátiť položky(položiek).Vezmite prosím na Vedomie:

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Tieto poplatky sa obyčajne zhromažďované poskytovanie nákladnej dopravy (poštovné) spoločnosť alebo ak vyberiete položku hore – nenechajte sa zmiasť ich ďalšie poplatky za dopravu.

FAQ

1 Otázka: Ako môžem zaplatiť za moje nákupy?

Odpoveď: akceptujeme Viazaný len.Kreditná Karta je jednoduché, aby sa platby na Escrow.

2 Otázka: Má item(s) prepravná s sledovacie číslo zásielky?

Odpoveď: Áno, všetky položky ia doprava s sledovacie číslo v každej objednávke, a môžete vidieť stave zásielky na príslušnej webovej stránke.

3 Otázka: Keď som sa chcete spojiť nakupovanie, koľko veľkoobchodné ceny?

Odpoveď: Keď zákazník chcete hromadné nakupovanie, prosím neváhajte nás kontaktovať na Najprvdeti.sk e-mail, dáme vám najlepšie pice.

4 Otázka: potrebujem niektoré podobné výrobky, ale nedá sa zistiť, vo vašom obchode, môžete zabezpečiť, že ?

Odpoveď: Áno, môžete poslať obrázok na nás.Budeme sa snažiť v našich silách, aby zistili a odpovedať cena pre vás.Tiež akceptujeme prispôsobený produkt.Prosím, navštívte náš veľkoobchod webové stránky www.fcpmcl.com pre mnoho ďalších položiek.

Značky: konektory domov pivovar, davis svorka, tri clamp1 2 ventilu, vykurovacie teleso pre odevy, pivo, pivo, k, výmenník tepla al, prasa ocele zariadenia, 15 30 tri-clamp, organizátor domáce varenie, variť brewer pan.

2 Recenzie na tento produkt

  1. Anonymous 2023-01-04

    veľmi SPOKOJNÝ

    Anonymous 2022-09-13

    Kvalitné... rýchlosti v čo veľkoobchod mierne ..

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n14581

  • Materiál - Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Typ Produktu - Variť Hrnce & Kotlíky
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - BrewApex