YUXINUO AA Rádio Batériu Prípade Box Nahradenie 1200mAh PMNN4000 PMNN4000C Batérie pre MOTOROLA GP68 GP63 GP688 Walkie Talkie

2 Hodnotenie Zákazníkov
€4.06
Farba
Veľkosť:

Popis: Táto položka je na batérie, ktoré beží na 5*AA batérie, ktoré kompatibilný s rádiom. 1. Všetky naše položky sú Úplne Nové 2. Kompatibilné s: MOTOROLA GP68, GP63 GP688 3. Hmotnosť: 41g (nemusia zahŕňať AA batérie) Package: 1 x Batéria prípade pre motorola GP68 , GP63, GP688 (nie je súčasťou balenia batérie)

Dodacia lehota Tipy:

Všetky balík zaslaný doporučene.s sledovacie číslo môže nasledovať package statu.to je bezpečnosť bezpečné nákladné.Dodacia lehota je cca 20--50 dní.Ako dôsledok rôznych krajín politiky a poveternostných a iných dôvodov.odoslané na rôzne krajiny ,dodacia lehota bude iný.Má nejaké otázky.prosím, neváhajte ma kontaktovať prostredníctvom ali správy.ďakujem!

Spätná väzba:

Nechajte záporná spätná väzba sa nemôže vyriešiť problém.Existuje mnoho, viac pozitívne spôsoby, ako fáza o dobrú komunikáciu Prosím, odoslaná správa sa k nám cez Najprvdeti.sk.budeme sa snažiť nás najlepšie vyriešiť váš problém.ďakujem!

O Daní:

Budeme sa snažiť v našich silách, aby službu.Pretože vlastné pravidlá sa líšia v každej krajine, clá a spotrebné dane nie sú naša zodpovednosť a sme nie je kvalifikovaný, aby odpovedal na otázky na túto tému.Prosím, výskumu vašej krajine tarify a dovoz spotrebných daní pred nákupom..

Značky: taisroom motorola telefón, zadarmo manor motorola rozhlasový, slúchadlá motorola gp68, neurčená nohavice, box motorola z3x, argos motorola walkie talkie, walkie talkie motorila, neurčená náušnice nastaviť, im walkie talkie, vintage motorola rozhlasový.

2 Recenzie na tento produkt

  1. Anonymous 2023-01-09

    VEĽMI dobré.

    Anonymous 2022-10-03

    oK

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n15107

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Zdroj Napájania - Elektrické