Čínsky Štýl, Bonsai Hrnce Priedušná Kameniny Bonsai Hrnce S Otvormi Rastlín Hrniec Kvetináč Kvetináč Keramické Remesiel Domova

0 Hodnotenie Zákazníkov
€5.50 €3.63
Farba
Veľkosť:

Funkcie:

Ľahký A Robustný - Pomocou robustný Kameniny materiál, ľahký & Robustné a opotrebovaniu, zabezpečiť zdravé a bezpečné prostredie pre rast rastlín.Ideálny pre zdobenie home office, kuchyňu, terasu, alebo palube.

Drenážny Otvor -Drenážne otvory môžu odtok prebytočnej vody v čase uľahčiť zdravý rast rastlín.A ak ste blízkych rovnako ako rastliny, prečo nie dať im najlepšie dar zo všetkých: super roztomilý hrnce!

Minimalistický Vzhľad A Farby - Elegantné farby a minimalistický vzhľad, dokonale integrovaný s moderným interiérom.

Top Notch Kvality - Rastliny potrebujú dobré pôdy, vody, slnečného svetla, veľa lásky a dobra, pevné banku.Sme si nechať najprv k vám, ale my sa môžu vzťahovať posledný s našimi prvotriednej kvality hrnce, vykonané posledné a byť perfektný domov pre vašu zelene.

Služby-sľubujeme poskytnúť spokojní služby pre každého klienta, či tam je nejaký problém s kvalitou, kontaktujte nás a my vám odpoveď do 24 hodín u vás, a my vám najlepšie riešenie.

Farba ako je uvedené

Veľkosť: Ako obrázok zobraziť

Materiál: fialová piesku

Vlastnosti: odolná voči korózii, nie je ľahké nedeformujte, priedušné, odolné, s vodou zásuvky v spodnej časti kvetináč

Balík obsahuje:

Kvetináče s otvormi*1

1.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, skutočná veľkosť by mohla byť mierne odlišné.

2.Prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty a monitora jas/kontrast nastavenia atď., farebný tón webových stránok a fotografií skutočného položku môže byť mierne odlišné.

Značky: bonsai bank veľké, keramický hrniec, kvetináč, kvetináče, bonsai kvetináče z keramiky.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n15671

  • Materiál - Fialová Piesku
  • Číslo Modelu - Kvetináče s otvormi
  • Funkcie - Odolnosť Voči Korózii, nie je ľahké nedeformujte, priedušná, Trvanlivé, s vodou zásuvky v spodnej časti kvetináč
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - YOWEI