Identity V Krvi Queen Mary Marie Madame Deficit Krátke Cosplay Tepelne Odolných Syntetických Vlasov Halloween Party, Karneval + Parochňu Spp

1 Hodnotenie Zákazníkov
€21.54 €17.23
Farba
Veľkosť:

Popis

100% Zbrusu Nový & Vysoká Kvalita

Materiál : 100% Vysokej teplote Vlákno

Farba : ako na obrázku

Čistý Spp : parochňa je na nastaviteľné net-spp, ktorý vyhovuje väčšine veľkosť hlavy s.

KÚPIŤ SI JEDEN VOĽNÝ PAROCHŇU SPP

Parochne, vrátane :1*Parochňu+1*Parochňu spp

Vezmite prosím na Vedomie:

Podľa ručné meranie, tam možno 1-2 cm rozdiel , Sme vďační za vaše pochopenie!

Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas .Ďakujem!

Platba

My len loď položku na poskytnuté adresy.

Platba musí byť doručené do 3 Dní od dátumu nákupu.Poštovné

1.Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna, pred nákupom.

2.Vezmite prosím na vedomie, že medzinárodnej prepravy zvyčajne trvať dlhšie, ako je tuzemsko, ako je to založené express služieb a zvyky.

Dodanie Podrobnosti, Prosím, na vedomie, že medzinárodnej prepravy zvyčajne trvať dlhšie, ako je tuzemsko, ako je to založené express služieb a zvyky.Všetky položky, ktoré budú odoslané do 1-2 pracovných dní po prijatí platby. * Prepravné má vrátane miestneho odovzdanie a balenia poplatky. * Po tom, čo sme odoslať položku, budeme vstup sledovacie číslo.Návrat Politiky 1.Položky sa predávajú na "ako je" základ, spýtajte sa, prosím, všetky otázky pred ponúkanie cien tak, aby sa zabránilo dostať položku nie ste spokojní s.

2.Vrátený tovar má byť nový, unworn, osn používaný, v pôvodnom stave.Kontaktujte Nás 1.Ak má akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás cez správu, budeme odpovedať váš e-mail do 24 hodín (okrem víkendov a sviatkov).Ak žiadna odpoveď do 24 hodín, prosím, skontrolujte spam vo vašej e-mailovej schránky alebo skúste kontaktovať nás znovu.Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Servisu, normálne tak budeme snažiť v našich silách vyriešiť akýkoľvek problém. 2.Prosím, kontaktujte nás prostredníctvom Správy v prípade, že ste nedostali položky do 30 dní, budeme kontrolovať ho s post office, a potom odoslať alebo vrátenie chýbajúce položky. 3.Sme nie je zodpovedná za dodanie alebo poistenie poplatky vzniknuté pri návrate položku späť k nám.

4.Vysoko oceňujeme vašu POZITÍVNU spätnú väzbu.Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc .

Značky: identity v parochňu mike, identity v margareta cosplay, identity v demi parochňu, slama 0 deficit, identity v freddy cosplay, krvavé ostrov košele, adhd, porucha náramok, identity v naib cosplay parochňu, kráľovná krúžok ep 2, indentity v parochňu mária.

1 Recenzie na tento produkt

  1. Anonymous 2022-11-24

    Krásna parochňa, zápasy

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n1577

  • Materiál - Vysoká Teplota Vlákna
  • Oddelenie Meno - Dospelý
  • Znaky - Mária Marie
  • Pohlavie - Unisex
  • Pôvod - Kontinentálna Čína