Nové Plastové Rastlina, Kvet Vody Kŕmidlá Samostatne Zalievanie Vták Dizajn Kropiace Zariadenia Kvet Zavlažovanie Záhrady Zalievanie Nástroj

0 Hodnotenie Zákazníkov
€4.31 €2.71
Farba
Veľkosť:

Tento roztomilý zavlažovacie zariadenie môže pomôcť deti naučiť, ako sa postarať o rastliny ľahšie, Rozvíjať zmysel pre zodpovednosť a úspech.A pomáhať rodičom pri medzitým, keď sú obsadené Špecifikácia: Veľkosť: 2.3*6.4 palcový Tvar: Roztomilý Vták Tvar Kapacita:80ml Materiál: PVC materiálu+Terakota 1 SADA( 4PCS): orange+modrá+zelená+fialová Funkcie: 1. Použitie na vnútorné a vonkajšie črepníkové rastliny. 2. Automatické zavlažovanie, nemusíte sa obávať, že chýba starostlivosť o svoje rastliny, keď ste ďaleko od domova, na dlhý čas. 3. A to môže efektívne riadenie objemu vody pri polievaní rastlín, nie viac ani menej. 4. Pozorovaním vtákov, transparentné telo, môžete vedieť, koľko vody, či už potrebujete pridať vodu. 5. Jednoduché použitie, stačí vyplniť vodou a vložte do pôdy. 6. Dobrým pomocníkom pre pestovanie rastlín.

Ako používať: 1. Dajte hrotmi vložiť do pôdy.(nemusíte dostať príliš blízko k rastliny, korene) 2. Zalejeme vodou alebo živín riešenie do vtáka v ústach. 3. Môžete zanechať vaše krásne rastliny sám a to vám rastú zdravo.Poznámky:Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujem vám za vaše láskavé pochopenie.

Značky: zalievanie dinosaura kvety, plechovky štýl kvety, dusty rose umelé kvety, kvety koruny skutočné kvety, úložný box lesk plechovky, ručné zalievanie nástroje, zalievanie súpravy, voda plechoviek na svadobné, kvet políčko zavlažovanie, plechovky usporiadať bielizeň, plechoviek piva kuchyňa skladovanie.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n1741

  • Druh - Voda Plechovky
  • 6 - 366067
  • Číslo Modelu - BS-237
  • Materiál - Plastové