Elektrický Šijací Stroj Mini Šijacie Stroje S Ľahké Prenosné Šitie Hračiek Pre Začiatočníkov Šijacia Súprava Pre Domácnosti Darček K Narodeninám

0 Hodnotenie Zákazníkov
€14.82 €9.48
Farba
Veľkosť:

Popis:

Tento riadok Malé Šijací Stroj je určený pre entry-level, začiatok šitia a rýchle riešenie projektov.Ponúka viacero steh možnosti, tieto stroje sú ideálne pre deti, koľaji a byt žijú, a cestovanie.

Zaoberá domáce šitie úloh vrátane lemovanie, Mending, remeslá, scrapbooking a papier ručné práce, atď.

S cieľom dosiahnuť čo najlepšie šitie výsledky, textílie, hmotnosti, kvality, nite, napätie nastavenie a kontrola vaše správne rezanie závitov oboch horných a dolných môže byť potrebné, aby sa zabezpečilo najlepšie steh výsledky.

Funkcie:

Váha: cca 900g

Farbu, veľkosť: 22.5x13.5x21cm/8.8*5.3*8.3 palec

Model: 202 Domácnosti Elektrický Šijací Stroj

Materiál: vysoko kvalitných ABS, POM, PC, drôtu, plechu

Výkon: 4.8 W.

Zoznam:

1*Malé Šijací Stroj

1*Nabíjací Kábel

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Viacúčelovým využitím] vyzýva, Pretože tento malý šijací stroj je usb nabíjateľné, môže byť použitý v interiéri, a to môžete v podstate splniť rôzne DIY šijacie potreby.

2.【Návrhu osvetlenia] vyzýva Prenosné elektrické šijacie stroje sú navrhnuté tak, svetlé Led svetlo, je vhodné na šitie v noci alebo v slabo osvetlenom prostredí.

3.【Jednoduché Použitie] vyzýva je veľmi vhodné použiť, môžete šiť oboch hrubé materiály, napríklad denim, a mäkké látky ako hodváb.Dodáva sa so zabudovaným šitie vrátane dekoratívnych stehov, slepý lem stehov, tlačidlo diery a viac.

4.【Dvojité Vlákno Dizajn] vyzýva Dvojité vlákno dizajn robí šitie viac pevné, bez šitie na konci šitia.Môžete tiež nastaviť rýchlosť na "High" alebo "Pomalé" podľa vašich potrieb.

5.【Kultiváciu Koncentrácia] vyzýva Šitie a praktické schopnosti, ktoré si vyžaduje silnú koncentráciu, pomocou malého šijací stroj môže účinne kultiváciu detí koncentrácia.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n18583

  • Druh - Mini Šijací Stroj
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Steh Tvorba - Retiazkový Steh