LED Trávnik Slnečné Svetlo Záhrada, Vonkajšie Lampa RGB Multi-Farebné Dvere, Cestu, Osvetlenie, Solárne, Vianočné Dekoratívne Krajiny Žiariť Svetlo

3 Hodnotenie Zákazníkov
€16.98 €8.32
Farba
Veľkosť:

Upgrade:

【Vysoko Efektívne & Jas] vyzýva solárne cesty, osvetlenie je prijatý, kvalitné a efektívne RGB2835 /WW2835LED korálky, ktoré tvoria vonkajšie slnečné svetlo super jasná vypúšťať dostatok svetla v noci.Jas Teplé biele svetlo je až 15 lúmenov po úplne nabitá.Naše solárne záhradné osvetlenie sa rozsvieti noc, zdobí atmosféru a priniesť bezpečnosť pre vás, keď je tma, alebo nie, zdroj svetla.

【Dvojité Režimy & Atraktívne Tieň] vyzýva Naše záhradné solárne cesta svetla je dvojité režimy farby a teplá biela.Ovládací spínač pod solárny panel.Pls nezabudnite dial prepínač na výber RGB alebo WW svetlo, ako budete potrebovať, keď budete po prvé použitie.Solárny chodník svetlo je navrhnutý s atraktívnou tieň ako diamant, ktorý bude svietiť krásne a farebné svetlo v noci na skrášlenie vašej záhrady.

【Jednoduchá Montáž a Auto ON/Off] vyzýva solárne svetlá vonkajšie je ľahko montáž, inštalácia a bezplatné-na údržbu.Stačí zapnúť spínač pod solárny panel, pripojte tienidlo, trubice a vklad.Vložený do zeme alebo pôdu, slnečná terasa svetlo senzora bude svetlo v noci, vypnite za úsvitu automaticky.Základné výzdobu a osvetlenie pre váš dvore.

【Odolné Kvality a úspory energie] vyzýva Tejto slnečnej krajiny svetlo je vyrobené z odolného, pribrala, korózii odolný ABS materiál, ktorý je odolný a pevný, aby vám slúžili rokov. 100% solárne vonkajšie svetlá s solárny panel, ktorý sa absorbuje slnečné svetlo počas dňa a svetlo v noci automaticky šetrí energiu.Nie je potrebné drahé elektrinu a extra pracovná sila.

【Poveternostným vplyvom & Dlhšie Osvetlenia] vyzýva MerKioo solárne cesta svetla je navrhnutý tak, IP65 vodeodolný a žiadny strach z dážď, vietor, sneh a mráz.To môže fungovať 9-13 hodín po plnom nabití.Odporúčame umiestniť záhradné solárne svetlo pod priamym slnečným svetlom, aby absorbovať dostatok slnečnej energie na dlhšie osvetlenie čas.

Špecifikácie:

Názov položky: Solárne cesty svetla

Materiál: ABS

Typ batérie: AA 600mAh Ni-MH

Batérie Vstupné: 2V 120mAh

Lumen: 15LM

Doba nabíjania: 4 až 6 hodín

Beží Čas: 9-13 hodín po plnom nabití

Položka Výška: 16 cm/40.5 cm

LED Korálky: 2835smd

Obyčajné :

predĺžený čas používania.Solárny panel konvertuje slnečné svetlo počas dňa čas a nabite.V noci svetlo automaticky zapnú.Svetlo zostavy, tyčové profily, konektorov a trvanlivé zem hrotmi sú zahrnuté v cene.Táto energeticky efektívne, nízke nároky na údržbu solárneho svetla pridať očarujúce, dekoratívne svietiť na príjazdovú, terasu, alebo kvetinové záhony.

Absolútne ŽIADNY ELEKTROINŠTALÁCIE a jednoduchá inštalácia

Solárna Batéria:2V 40mA

Doplňovaný solárne panely pod slnečným svetlom

Žiarivo biela/teplá biela/viac farebných

Ideálne pre oblasti, v ktorých konvenčných elektrických dodanie nie je k dispozícii

materiál:ABS

CE certifikované

Led môže trvať až to100,000 hodín

Automatický snímač aktivuje za súmraku

Svetlá až Desať (8) hodín, ak úplne nabitú

VYPNUTIE/ZAPNUTIE Spínača

Bezpečný & vode odolný

Rozmer: Výška: 32.7 cm, Priemer: 4,7 cm.

Značky: lampa.

3 Recenzie na tento produkt

  1. Anonymous 2023-01-04

    Je to naozaj krásne vyzdobiť vo dvore. To trvá dlhý čas, aby sa rozsvieti!

    Anonymous 2023-01-04

    Slnečné svetlo je šetrný k životnému prostrediu a praktické, a svetlo je veľmi krásne a páči sa mi to moc

    Anonymous 2023-01-04

    Kvalita je veľmi dobrá, jas je OK, a štýl je môj obľúbený. Atmosféra je plná keď ste svetlo až vo večerných hodinách!

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n2007

  • Napätie - 5V
  • Zdroj Svetla - LED Žiarovky
  • vhodné pre festivaly - k narodeninám, Valentína prítomný, Vianočný darček, Vianočný darček, Karneval darček, Deň detí darček, Deň vďakyvzdania darček
  • Je Žiarovky Zahrnuté - Áno
  • Použitie - DOVOLENKA
  • Certifikácia - ce
  • Zdroj Napájania - Solárne
  • Typ lampy - Nočné svetlo, Okolitého svetla, Dekoratívne osvetlenie, Vianočné osvetlenie, Svetlá na vianočný stromček, Slávnostné Usporiadanie Svetlá, Crystal Light
  • Solárne Typ - Lítiová batéria
  • Štýl - Moderný Štýl
  • Je Stmievateľné - No
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Úroveň Ochrany - IP65
  • Vhodné pre ľahké príležitostiach - Pamätný Deň, Výročie svadby, Návrh, Oženiť sa, Spoveď, Narodeniny, Reunion
  • Názov Značky - ehgewzf