Party Girl Šaty pre Deti, Dospelých Víla Elf Princess Anjel Motýlích Krídel Výkon Cosplay Kostým Rekvizity

0 Hodnotenie Zákazníkov
€8.37 €5.02
Farba
Veľkosť:

Úplne nové a vysokej kvality

Názov: Víla, Motýľ Krídla

Materiál: Organza

Farba: ružová modrá biela zelená

Veľkosti S (L x W): 60*48 cm/23.62*18.9 v

L rozmery (d x Š): 68*62 cm/26.77*24.4 v Popis:

Halloween Kostýmy pre Dievčatá,Dievčatá Víla, Motýľ Krídla pre Víla Kostýmy Iskru Víla Princezná Krídla Strany Prospech,23.6 x 18.9 Cm.

Krídlo Veľkosť je 60 x 48 cm/ 23.6 x 18.9 cm.To sa hodí najviac ženské ramená, a krídla sú vybavené nastaviteľnými ramienkami.Môžete upraviť ramenné popruhy podľa vašich šírku ramien.

Funkcie:

1.Vysoko-kvalitný Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitnej tkaniny materiál, nízku hmotnosť, odolnosť proti starnutiu a vyblednutiu, dlhá životnosť, mäkké a pohodlné na nosenie.

2.Jedinečný Dizajn: centrálna kosti, krídla sú spojené cítil podobe motýľa tvar, ktorý je mäkké, pohodlné a krásne, dávať ľuďom krásne a módne pocit vonku.

3.Jednoduché Použitie: Dve gumičky sú pripojené, čo je výhodné pre rameno a anjel krídla nie sú ľahké spadnúť.Musíte len dať to na dve ramená.

4.Dovolenka Role-playing: Dieťa dievča butterfly-tvarované skladacia anjel krídla s elastické ramienka fotografie rekvizity Halloween role-playing.

5.Multi-miesto Použitia: Vhodný pre každú príležitosť, Halloween, maškarný party, karneval, foto rekvizity, stage výkon, narodeninová párty, na nový rok, obliecť sa, maškarný party, atď.

Upozornenie:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na webových stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.Ďakujeme za pochopenie.

3. 1 cm=0.39".

Package Zahrnuté:

1x Víla, Motýľ Krídla

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n20160

  • Materiál - Handričku
  • Príležitosti - Svadobné & Zapojenie, Grand Udalosť, Narodeninová Párty, Svadba
  • Vzor - Motýľ
  • Číslo Modelu - víla krídla
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Elektronické - NO