Mop Utierky Pre Xiao Mijia Lydsto R1 / R1A / R1 Pro / S1 Robot Vysávač Náhradné Diely Rag Handričkou Náhradné Príslušenstvo

2 Hodnotenie Zákazníkov
€13.57 €8.14
Farba
Veľkosť:

Popis:

Vhodný Model : Xiao Lydsto R1 / R1A / R1 Pro / S1 Robot Vysávač

Mop handričkou:Mikrovlákna, hĺbkové čistenie, Silný vodný zámok, silná absorpcia vody, menej vodné škvrny, Plný textúra trenia je skvelé, zberného podlahy čistí, Absorbuje vodu rovnomerne a udržiava vlhké dlho

Pripomienky: 1).Spoliehame sa na Najprvdeti.sk je spätnú Väzbu a spokojnosť zákazníkov uspieť.Preto,váš názor je pre nás veľmi dôležité.Prosím, nechajte 5-hviezdičkový v spätnej väzby na nás, ak ste spokojní s našimi tovar a služby.Dáme vám najlepšiu cenu a lepšie služby, ak ste objednávku nabudúce. 2).Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na Najprvdeti.sk.Pomôžeme vám vyriešiť problém.Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.Chápeme, nešťastie môžete mať, ak príkaz ísť zle,ale budeme sa snažiť v našich silách, aby vám uspokojujúce výsledky. 3).Staráme sa o našich stálych zákazníkov,a preto sme sa vždy snaží pomôcť.Dúfam, že na vytvorenie dlhých podnikania s vami...Poznámka : Toto nie je Xiao alebo Roborock pravý /pôvodné výrobky,čo predávame, sú úplne nové kompatibilné náhradné typ , ak hľadáte originálne /originálnych dielov pls dont miesto vašej objednávky .Xiao značky je registrované ochranné známky ich príslušných vlastníkov.Akékoľvek použitie Xiao názov značky alebo modelu označenie pre tento produkt je určený výlučne pre účely preukázania kompatibilitu.

Značky: časti lydsto r1, lydsto r1 batérie, radič l1 l2 r1, 01 r1 časti, ostré r1 časti, robot vysávač parný mop, xiao r1 cleaner, elektrická metla parný mop, handričkou lydsto r1, ružová 3n1 vysávač.

2 Recenzie na tento produkt

  1. Anonymous 2022-12-16

    Som nepoužil podložky ešte; ale vyzerajú veľmi dobre. Ďakujem. Zásielky a dodanie bolo veľmi rýchle a bol som prekvapený.

    Anonymous 2022-09-26

    Veľkosť je o niečo tenšia ako pravý produkt, ale to nie je zlé, ak si myslíte, že to používa niekoľko kusov vlastné

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n2101

  • Kompatibilný Model 2 - Xiao Lydsto S1
  • Vákuová Časť Typ - Mop Utierky
  • Kompatibilný Model - Xiao Lydsto R1
  • Druh - Vysávač Časti
  • Názov Značky - Fxaizl
  • Kompatibilný Model 3 - Xiao Lydsto R1 Pro
  • Číslo Modelu - Lydsto R1-1
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Kompatibilný Model 1 - Xiao Lydsto R1A