1/2KS Sklo, Ručne vyrábané Santa Claus Prívesok Vianoce, Santa Claus Vianočný Stromček, Závesné Dekorácie Firmware Nový Rok pre Home Decor

0 Hodnotenie Zákazníkov
€6.56 €5.04
Farba
Veľkosť:

Popis produktu:

Názov: Sklo ručne Vianočný strom ornament Santa Claus 2 oblečenie

Materiál: Sklo

Veľkosť:13*8*9 CM

Hmotnosť: 0.12 KG

Všetky tieto sú starostlivo vytvorený textúrou skla, ktoré predvádza krásy a jedinečnú zmes ručne fúkaného skla a ručne pripojený malý pohár, takže každý kus naozaj jedinečný.

Každý Vianočný crystal Santa Claus visí ozdoby má ozdobná šnúrka na uniforme, ktorá robí to pre vás ľahké zavesenie.Je ideálny na Vianoce, výročia a festivaloch pridať romantika a kúzlo dovolenky.

Ideálna dekorácia: výzdoba je plný Vianočných farieb a vyzerá vynikajúco.Sú zavesené na vozíky alebo Vianočné stromčeky, ktoré chcete pridať na očarujúce atmosféra.Dobre navrhnutý a ručne vyrábané Vianočné prívesky vytvoriť jedinečnú slávnostnú atmosféru.

Skvelé Darčeky: Vianočný Stromček Prívesok je skvelý darček voľbou pre rodiny, priateľov a susedov, aby im pomohli vyzdobiť svoj domov na Vianoce.Jasné a svetlé Vianočný stromček je naplnený váš obľúbený Vianočný stromček prívesok pridať nádhera.

Očarujúce atmosféra.Dobre navrhnutý a ručne vyrábané Vianočné prívesky vytvoriť jedinečnú slávnostnú atmosféru.

Skvelé Darčeky: Vianočný stromček, prívesky sú skvelý darček voľbou pre rodiny, priateľov a susedov, aby im pomohli vyzdobiť svoj Vianoce domov.Svetlé Vianočný stromček napĺňa každého z nás obľúbený zbierky pridať nádhera.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n2163

  • Typ Veľkoobchod - NO
  • Elektronické - NO
  • Číslo Modelu - Santa Claus Prívesok
  • Súbor Typ - Áno
  • Balenie - Č Darčekovej Krabičke
  • Pôvod - Kontinentálna Čína