všeobecné domov chladnička chladiaci ventilátor, Žehlička čepeľ 240/200/190 mm odvod tepla ventilátor čepeľ mraznička opravy náhradných dielov

0 Hodnotenie Zákazníkov
€9.32 €8.20
Farba
Veľkosť:

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2, klimatizácia, chladiaci ventilátor, Žehlička

100% certifikovaný výrobok vhodný pre klimatizácia 1.

Prosím, prečítajte si návod pred použitím, plne pochopiť štruktúry, výkonnosti a inštaláciu, použitie a údržba elektrického ventilátora, a opatrenia.

2.

Plochy a konzoly fanúšikovia musia použiť tri-core zástrčka a zásuvka so bezpečné uzemnenie drôt;stropný ventilátor musí byť nainštalovaný na vyššiu pozíciu v strope.

3.

Ventilátor čepeľ je dôležitým prvkom, ktorý musí byť chránený v prípade, deformáciu, či je nainštalovaný, demontovať, swabbed alebo používa.

4.

Pri prevádzke rôzne funkcie vypínače, tlačidlá a gombíky, akcií, nemôže byť príliš rýchlo alebo príliš rýchlo, ani si môžete stlačte dve tlačidlá súčasne.

5.

Stropný ventilátor, ovládanie rýchlosti gombík by mal byť otočený pomaly, nie v pozícii zariadenia, alebo ho môžete ľahko urobiť stropný ventilátor horúceho a horák.

6.

Elektrický ventilátor olej alebo sadze, by mali byť odstránené v čase.Nemôže byť vybavený benzínovým alebo silné lye, inak poškodiť funkciu povrchu laku častí.

7.

Keď elektrický ventilátor je v prevádzke, ako sú horúce lisovanie, abnormálne koks, žiadne trepanie, pomalá rýchlosť a tak ďalej, nie používať aj naďalej, mali by odrežte napájací generálna oprava v čase.

8.

Pred zberom ventilátor, čistenie povrchu olej, prach, a utrite suchou jemnou handričkou, potom zabaliť to v kraft papier alebo čistou handričkou.Na mieste by mali byť suché a vetrané, aby sa zabránilo stláčanie.

Značky: víla gree, klimatizácia, tundra chladiace časti, stropný ventilátor panasonic 5 lamiel, samsung príchodu chladnička, miestne časti chladničky, klimatizácia časti pracovnej, klimatizácia diy auto, af18 ventilátor časti, midea chladnička časti, sakura čínskych fanúšikov.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n2312

  • Hmotnosť - 0.18 kg
  • Číslo Modelu - Fanúšikov
  • Certifikácia - CE
  • Druh - Klimatizácia Montáž, Klimatizácia Časti
  • Názov Značky - umall
  • OD - 19/20/24 cm
  • Aplikácia - Fanúšikov
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - žehlička