Pet Veci Zdravá Mačka Catnip Hračky Loptu Mačka Candy Lízanie Občerstvenie Catnip Snack Výživy Energetickú Guľu Mačiatko Mačka Hračka Pre Mačky Dodávky

1 Hodnotenie Zákazníkov
€1.42 €0.54
Farba
Veľkosť:

Pet Veci Zdravá Mačka Catnip Hračky Catnip Loptu Hračka Zdravé Prírodné Odstraňuje Vlasy Gule Na Podporu Trávenia Mačka Trávy Snack Pet Popis:

Catnip Loptu Hračka je vyrobená z prírodných surovín, ktoré sú bezpečné a užitočné pre domáce zvieratá, zlepšenie mačky' ústne zdravie, stimuluje ich chuť do jedla a zlepšuje trávenie.

Špecifikácia:

Názov: Catnip Loptu Hračka

Materiál: Catnip

Veľkosť: 4.5*4.5*4.5 cm/1.77*1.77*1.77 palec

Hmotnosť: 30g

Odrážky:

1.[ Prírodné Zložky ] Catnip Loptu Hračka je vyrobená z čisto prírodných rastlinných extraktov, bez akýchkoľvek škodlivých látok, uisťujeme vás, aby vaše domáce zviera si, zabezpečenie váš roztomilý zvieratá, " bezpečnosť a zdravie.

2.[ 360 ° Rotačný ] Mačka Catnip Stenu Lopta je navrhnutý s otočná loptu pre mačky hrať s, hrajú roztomilé mačacie ucho tvar pre dekorácie, ktorým sa prijíma samolepiace dizajn s veľkú odolnosť.

3.[ Jednoduchá Inštalácia ] Mačka Catnip Gule sú vybavené silné lepidlo na zadnej strane, bez námahy nainštalovať na akýkoľvek hladký povrch, ideálny pre sklenené dvere, okná, steny, obklady a iné.

4.[ Čistenie Mačky' Zuby ] Catnip Stenu Lopta je určená na čistenie vašej mačky' zuby, ideálny pre lízanie, hryzenie, a kousací, odstránenie škvŕn a zlepšenie vašej mačky' orálne zdravie.

5.[ Ideálny Darček pre Mačky ] Catnip Loptu pre Mačky na Stenu prináša veľkú radosť a relax pre vaše mačky, stimuluje mačky' chuť do jedla, zlepšuje trávenie a zároveň zbaviť hairballs.Balenie Zoznam:

1* Catnip Loptu Hračka

Značky: catnip loptu, pilulku loptu energie, mačka príslušenstvo, Mačiatko hračky, mačka lieči.

1 Recenzie na tento produkt

  1. Anonymous 2022-11-24

    Predávajúci nemal odoslať tovar, a nechcel, aby stornovať objednávku.

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n2433

  • podpora - Drop Shipping/Veľkoobchod
  • Druh - mačky, Steny Catnip Lopty pre Pet Mačka Zubné Čistenie Zubov
  • Funkcia - Catnip Loptu Hračka
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Hračky Typ - Catnip Hračky
  • Je To Inteligentné Zariadenie - NO
  • Materiál - nylon