228 Ks Pegboard Háčiky Sortiment s Kovové Háčiky, Držiaky, Pegboard Zberných nádob, Peg Zámky pre Organizovanie Storage System Tools

0 Hodnotenie Zákazníkov
€68.41 €45.15
Farba
Veľkosť:

Balík obsahuje - 228 ks rôznych typov pegboard háčiky, ako pegboard zberných nádob, peg zámky, rovno háčiky, zakrivené háčiky, zahnutá háčikov, atď.

Univerzálne Uchytenie - Vhodné pre 1/8 palca a 1/4 palca pegboards s 1 palec medzery.

Úplne Nová - robustný a trvanlivý, odolný proti korózii poniklovaná povrch zaručuje, že výrobok nie je hrdza alebo koróziu, bezpečné na používanie.

Z nehrdzavejúcej Ocele Peg Zámky - Jednoducho klip cez peg zavesenie a blokovací do pegboard otvory na každú stranu, pomôcť hákom pobyt na palube.

ideálne pre Skladovanie Nástroje - Organizovanie garáž, workbench, v kuchyni alebo v pivnici, udržať nástroje bezpečné a čisté.

Farba:Strieborná

Materiál:kov

Obsah balenia:

228 * Pegboard Háčiky Set

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3.

Značky: ako pegboard háčiky pobyt, skladovanie vankúš taška, donghui solárny panel, háky z nehrdzavejúcej ocele milovníkov, trakeur solárny panel, diy korálky pegboard, kreatívne hračky pegboard, stohovanie peg rada, teleskopická ramienko háčika, 2 x zábavné korálky pegboard.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n2553

  • Pôvod - Kontinentálna Čína