PREDAJ Howard Leight R-01526 Vplyv Športu Elektronické Earmuff Streľba Ochranné Slúchadlá Skladacia nové WW

3 Hodnotenie Zákazníkov
€18.87 €9.43
Farba
Veľkosť:

Howard Leight Elektronické Earmuff Vplyv Športu Strelec Vonkajšie Slúchadlá RRP99.99 Funkcie: Zabudované smerové mikrofóny zosilňujú rozsah príkazy a iné okolité zvuky na bezpečné 82 dB, poskytuje viac fyzických počúvanie a lepšiu komunikáciu.Funkcie nízky profil mušle pre strelné zbrane zásob zúčtovanie; nastaviteľný hlavový most pre bezpečné uchytenie; kompaktný skladací dizajn pre pohodlné odkladanie.Ponúka maximálnu bezpečnosť a ochranu sluchu.Bezpečnosť je doručený prostredníctvom skreslenie-free amplifikácii (až na bezpečné 82 dB) dôležité, nízka úroveň znie ako rozsah príkazy a diskusiu.Ochrana pochádza z okamžité blokovanie akéhokoľvek hluku nad 82 dB.Navrhnutý na použitie v rozsahu alebo v poli, to earmuff sa vyznačuje nízkym profilom mušle, že nebude rušiť pri zameraní.Hlavový most je polstrované pre pohodlie a teleskopy na zabezpečenie bezpečnej, vlastné zapadajú.Externý audio jack umožňuje earmuff robiť dvojité povinnosť ako stereo slúchadlá, keď je pripojené do MP3 prehrávača alebo iného zvukového zdroja.Popis: Pohodlné a nastaviteľný hlavový most.Zníženie hluku, ochrana vášho sluchu.To vám umožní počuť dôležité príkazy na rozsah a rozhodujúce prostredie, zvuky pri love.Špecifikácie: Materiál: ABS Skladacie veľkosť: 124*101*96mm, Farba: Čierna, Zelená Package: Podľa vášho výberu Poznámky:

Prosím, dovoľte 0-2 mm chyba v dôsledku ručné meranie, vďaka za pochopenie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Pochopte prosím, ďakujem!

Značky: eartip silikónové krytie, rýchle elektroniky, voina chrániče sluchu, keyring elektronické, prípadoch ipsc, neurčená nohavice, veľké káblové slúchadlá, pasce streľba, náušnice doplnkové ucho, ľudia lov.

3 Recenzie na tento produkt

  1. Anonymous 2022-07-27

    Veľmi dobrú kvalitu samotného výrobku, ale existuje podozrenie, že to nie je originál. Pred niekoľkými rokmi som vo vlastníctve skutočný vplyv športu kúpil v USA. Takže, tento produkt sa vyznačuje materiál arch (umelá koža), tlačidlo power nefunguje tak jemne, ako keby to jesť, a kvalita zvuku zisk je je je Vo všeobecnosti môžem povedať, že určite, možno Howard Leight zmeniť niečo vo výrobných technológií, ale tieto slúchadlá vyzerať veľmi vysokú kvalitu kópie.

    Anonymous 2022-09-01

    Dobrá kvalita, tovar sú spokojní

    Anonymous 2022-10-13

    Výborná. Za túto cenu je všeobecne pokutu v súčasných podmienkach. Funkčné pracovať. Nevedel som nájsť jambs. Trochu pokrčené amboshurs. Možno na dlhý čas ležal v sklade. Ale oni môžu sa zmeniť. Pri použití nie je kritický.

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n2801

  • Features3 - Elektronické
  • Číslo Modelu - R-01526
  • Dizajn - Earmuff
  • feature4 - Skladacia
  • Feature1 - Elektronické Streľba Earmuff
  • Výrobca - Howard Leight
  • Feature2 - Outdoorové Športy Anti-noise
  • feature5 - Ozvučovacích
  • Certifikácia - Žiadne
  • Pôvod - Kontinentálna Čína