Z nehrdzavejúcej Ocele Cestovné Káva Hrnček Teplej a Studenej Vody, Nápoje z Kávy nepriepustných Izolované Vákuové Tepelné Pohár S Vekom Opakovane

0 Hodnotenie Zákazníkov
€9.12 €4.65
Farba
Veľkosť:

Popis:

Môžete naliať horúci, alebo ľadový kávy v kávu cestovný hrnček, dvojité vákuum, nerezová oceľ izolácia zaisťuje, že teploty sú udržiavané a nechať si môžete vychutnať lahodné nápoje kedykoľvek.

Vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, odolné a bez zápachu, anti-slip ochranný kryt zabraňuje hrnček z pádu, open sip otvor uľahčuje piť.

Tento nepriepustných izolované cestovný hrnček je zaručené, aby vaše nápoje teplé pre 6 hodín alebo studenej 8 hodín.Môžete si vychutnať kávu, čaj, víno, džús, pivo a dobre kedykoľvek a kdekoľvek.

S veľkou kapacitou 380ml/510ml pre váš výber, široký tvar úst a krásny tvar úzku základňu, dizajn cup je vyrobená cítiť prírodných do ruky a prinesie dobrý pocit použiť pre vás.

Kompaktný a ľahký, aby ho ľahko zmestí do väčšiny áut držiaky, je vhodný pre práce, školy, cestovné, jazdy a iných príležitostiach.

Špecifikácia:

Materiál: 304 Nehrdzavejúca Oceľ

380ml Veľkosť: 7x13.5 cm/2.76x5.31inch

510ml Veľkosť: 7x16.5 cm/2.76x6.50inch

Balenie Obsahuje:

1 Kávový Hrnček

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Značky: srainless ocele, hrnček, dr. harry potter hrnček, designable cestovné hrnček kávy, jóga cestovné hrnček kávy, elektrické módne hrnček, pohár kawai veko, keurig opakovane šálku kávy, ford escort rs radiátory časti, rajah aladdin taška, potlačou šálku kávy.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n3011

  • Funkcia - Eco-Priateľský
  • Tvar - S Vekom
  • Špecifikácia - 1 pcs
  • Druh - Cestovné Hrnčeky
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Štýl - Klasické