Pre ZTE Blade A7 2019 kryt batérie Dvere, Zadný kryt Batérie Náhradné Diely Pre ZTE Blade A7 2019 Bývanie Zadné Zadný Kryt prípade

0 Hodnotenie Zákazníkov
€12.32 €10.47
Farba
Veľkosť:

Pre ZTE Blade A7 2019 kryt batérie Dvere, Zadný kryt Batérie Náhradné Diely Pre ZTE Blade A7 2019 Bývanie Zadné Zadný Kryt prípade

Poznámka:

Dôrazne odporúčame, aby ste kontaktovať servise, pred nákupom tovaru, ako sú nestabilné a ťažko nahradiť.Nie sme zodpovední za škody spôsobené nesprávnou inštaláciou.Vezmite prosím na vedomie, že toto nie je post-inštalácia záruky.

Ruskí priatelia, prosím, nechajte vaše celé meno, aby nás,, pretože ruské colné odbavenie politiky, ďakujeme za vašu spoluprácu!

1. Po prijatí zásielky, ak pozemok sa nachádza byť poškodená postupujte, prosím, nie je to prijať, nie podpísať ho, dať nám spätnú väzbu, a budeme robiť čo najlepšie rozhodnutia pre vás.

2. Všetky LCD obrazovky sú dobre testované pred opustením továrne.Prosím, pozrite sa znova pred inštaláciou a nájsť profesionálnu inštaláciu.Ak máte otázky, prosím, kontaktujte nás.

3. Ak zistíte nejaké problémy počas testu, prosím, vráťte nám ich a to do 3 dní vrátiť alebo odoslať nový balík prevzatia a overovania.Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky a konkrétny dôvod pre návrat.

4. Existuje niekoľko verzií niektorých modelov.Ak chcete zadať, dajte nám prosím vedieť.Ak nie je žiadny popis nie je, použije sa ako predvolený.

Niektoré krajiny majú pochopiť, colnej problém, pred nákupom a dane a poplatky sú všetky zaplatené kupujúcim.

Je všetko úsilie na zabezpečenie, aby každý zákazník dostane ideálne obchod skúsenosti, ale niektoré nehody sú ťažko vyhnúť.

V prípade akýchkoľvek problémov náhodne, ihneď nás prosím kontaktujte pred odoslaním zlé recenzie.

Pretože to je pre nás veľmi dôležité, ďakujeme za vašu spoluprácu.

Značky: pôvodné y100 batérie, originálne batérie autentické, originál batéria lenovo, pôvodné zte router, batéria originál ps3, originálne batérie bl4c, microsoft originálne batérie, 2x originál batéria, zte u970 batérie, 4u originálne batérie.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n3033

  • Dizajn - bar
  • Materiál - Plastové
  • Číslo Modelu - Pre ZTE Blade A7 2019 Zadný Kryt
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - XJKYJX