Výsadbu Mat PVC Záhradníctvo Črepníkové Mat Záhradníctvo Mat Nepremokavé Skladacia kvetináče Záhradníctvo Mat Transplanting Rastlín Mat 60-100c

0 Hodnotenie Zákazníkov
€9.80 €6.76
Farba
Veľkosť:

Premium Materiál: zalievanie rastlín rohož je vyrobená z nepremokavého oxford tkaniny materiál, ktorý môže zabrániť vodné škvrny z úniku na dlážku pri pestovaní a napájanie pre vaše rastliny.

Únik Dôkaz Dizajn: v každom zo štyroch rohov má dva medené poppers, stačí použiť poppers zatvorte rohu tak, že môžete zložiť mat do tvaru, ktorý sa dá ľahko zabrániť vody a pôdy z vyteká von, udržať podlahu alebo stôl čistý.

Viacnásobné Použitie: výsadbe mat môže spĺňať rôzne záhradnícke potreby ako kopanie, zavlažovanie, uvoľnenie pôdy, transplanting, hnojenie, prerezávanie a hydroponics rastie atď, vhodné pre vnútorné aj vonkajšie použitie.

Udržať Neporiadok na Jednom Mieste: akonáhle budete hotoví, môžete len lopatka je všetko hore a neporiadok zostane vo vnútri mat.Táto rastlina zalievanie mat vám ušetrí robiť neporiadok, zakaždým, keď budete robiť akékoľvek vnútorné alebo vonkajšie záhradníctvo.

Jednoduché uskladnenie: podložka je ľahko zložiť, ľahko sa prenáša a obchod.Okrem toho, je to aj úsporu priestoru a je opakovane použiteľný.

Špecifikácie:

Materiál: PVC

Farba: Zelená, Modrá, Ružová, Čierna

Veľkosť: O 60/68/75/100 CM

Balenie obsahuje:

1 Ks x Záhradníctvo Pad

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujem!

2. Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Ponúkame drop-poštovné a veľkoobchod.

Pre drop-doprava objednávky, môžete tiež umiestniť objednávky CSV/ súbor programu excel pri vašej objednávky.

Sľubujeme, že je žiadne reklamy ,cenníky ,faktúry ,alebo v našej predajni informácie do balík.

Naša spoločnosť sa tím vysporiadať s drop-doprava objednávky každodenné a nájsť rôzne druhy produktov na trhu ,máme skúsenosti.

Ak máte akékoľvek potreby pre výrobky nemáme na chvíľu,alebo sa vám naša cena je vyššia ako konkurenti , môžete si byť voľný a dajte nám vedieť .Sľubujeme vám môžeme ponúknuť lepšie ceny s lepšiu kvalitu.

Akékoľvek problémy, dajte nám vedieť, budeme sa snažiť podporovať našu spoluprácu.

1. Pozitívna spätná väzba (5 hviezdičiek) je naozaj pre nás dôležité.Prosím, že dvakrát pred odchodom spätnú väzbu.

2. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba.Budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy a prosím dôverujte nám.

Značky: teplo mat pre rastliny, pad, zalievanie pad z pe, seads pre výsadbu, hrniec útulku.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n3318

  • Druh - Rastú Tašky
  • Súbor Typ - NO
  • Materiál - Plastové
  • Číslo Modelu - PVC
  • Pôvod - Kontinentálna Čína