Nový, Originálny SONY VAIO SVE141 SVE141C11T SVE141D11T opierka Dlaní Horný Kryt Top Prípade Touchpad Čierna

0 Hodnotenie Zákazníkov
€64.71
Farba
Veľkosť:

Popis

1. Stav: Nový, Originálny (bez originál balenia)

2. Vhodné Pre SONY SVE141 Notebooku

3. Farba: Čierna

4. Balenie obsahuje: 1 kus

5. Poznámka: uistite sa Prosím, modelu alebo foto je presne rovnaký ako v časti notebooku.

Poštovné

1. Sme loď na celom svete z Číny, dúfame, že príde na čas, ale keďže toto je medzinárodná dodávka, doprava čas bude vysoko závisela od kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti.Ďakujeme za pochopenie!

2. Kupujúci sa zaväzuje uhradiť poštovné a znova, ak balíka sa vrátil späť k nám z dôvodu nedoručila adresu.Ak chcete zmeniť adresu, prosím, kontaktujte nás okamžite po vašu platbu.

3. Nebudeme mať žiadnu zodpovednosť za colné odbavenie v cieľovej krajine.Ak si nie ste istí o postupe a dokumenty potrebné na dovoz, prosím, poraďte sa s vaším miestnym zvykom.

4. Tu by mohol byť dovozu dane/poplatku a DPH došlo v cieľovej ciel.Nie je zahrnuté v cene a sme nie je zodpovedná za náklady.

5. Budeme deklarovať nižšiu cenu na faktúre/prepravnom vyhl ' adajte, aby ste sa vyhli cla.Ak je pozemok je potrebné ešte zaplatiť daň/poplatok a DPH, predávajúci nebude znášať náklady.

Spätná väzba

1. Ak ste spokojní s našimi tovar, prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ďakujeme vám za vašu pomoc.

2. Ak váš výrobok nebol prišiel alebo nie je, ako je popísané a chcú opustiť negatívna spätná väzba, kontaktujte nás prvý.Dajte nám šancu, aby sa veci práve pre vás, a my sa budeme snažiť pomôcť vám vyriešiť akýkoľvek problém.

Záruka

1. Prosím, láskavo kontaktujte nás ešte pred vrátením výrobku.V niektorých prípadoch, reklamované vady sú skutočne v dôsledku nesprávneho spôsobu využitia a nejaké iné dôvody, ktoré by mohli byť riešené s našou technickou podporou.

2. Budeme opravu pre vás bez akéhokoľvek poplatku, a to do 3 mesiacov, ale musíte mať logistických nákladov.

3. Záruka nie je k dispozícii, keď sú výrobky poškodené nesprávnou použiť na kupujúceho konca.

Na konci, prosím, láskavo nás nechať 5-hviezdičkový spätnú väzbu.Milujeme ju ★★★★★

Značky: vaio s batériou, sony vaio pcg notebook, drôt sony vaio, sony sve14 rám, sony sve141 led, prípade itel flip, prípade sve141, plug sony vaio, sve141 pántov, sve141 klávesnice.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n3645

  • Číslo Modelu - SVE141
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - Yaxinglinan