LCD Digitálny Batožiny Rozsahu 50 kg Prenosné Elektronické Stupnice Hmotnosti Balance Kufor Cestovná Taška Visí Steelyard Háčik Rybolovu Stupnice

0 Hodnotenie Zákazníkov
€4.16 €2.91
Farba
Veľkosť:

Funkcie:

1. Jednoduché používanie: len jedno tlačidlo, ak chcete prepnúť meracích jednotiek (libier, g, oz, kilogramov) v bude.Meranie chyba elektronické stupnice je o 1oz (30 g).Prenosný a praktický, pomocou CR2032 batérie.

2. Multi-function: lana a hák môže byť používaný zameniteľne, a reštartovať po výmene nebude mať vplyv na výsledky merania, ktorá je ekvivalentná s dvoma cestovné váhy.Elektronická váha s tara funkcia, LCD podsvietenie displeja, jasné a ľahko čitateľné, môže byť použitý ako deň a noc.

3. Prenosné elektronické stupnice hmotnosť: nerezovej ocele, povrch je ergonomicky navrhnuté tak, tak visí znaky fit dlane osobe, takže ľudia cítili dobre a veľmi populárne.

4. Rozsah použitia: elektronické stupnice v kufor, malé rozmery, nízka hmotnosť, ľahko sa prenášajú, neprinesie príliš veľa problémov, hmotnosti a objemu vašej cesty.Tento produkt je vhodný na rybolov, nakupovanie, cestovanie, domáce, expresné dodávky, atď.Vhodné na Vianoce, Halloween dary, atď.

5. Vysokej presnosti: maximálne meranie hmotnosti je 110Lbs/50 kg, môžete ľahko opatrenie vo väčšine krajín, a nemusíte sa báť zaplatiť viac, poštovné pri cestovaní v zahraničí.Počas merania, prosím, udržať rovnováhu, meranie hodnota môže byť presný, trasie sa, aby údaje nestabilné.

Špecifikácia:

Meno: Mini Pocket Rozsahu

Merné jednotky: kg, g, syndróm dráždivého čreva, Oz

Produkt rozsahu: 50 kg/10g

Napájanie režim: CR2032 tlačidlo elektronické jeden (s batériou)

Balenie zoznam:

1x elektronické stupnice

Značky: Digital mierka, Rozsahu.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n4180

  • Mierka Typ - Digitálne
  • Materiál - Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Zdroj Napájania - batérie
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Certifikácia - Žiadne