2 ks Parný Mop Náhradné Podložky Trojuholník Umývateľný Handričkou na Čistenie Podlahy Mikrovlákna Mop Hlavu Pad Parný Mop Príslušenstvo Príslušenstvo

1 Hodnotenie Zákazníkov
€13.57 €8.01
Farba
Veľkosť:

2 Ks Parný Mop Náhradné Podložky Trojuholník Umývateľný Handričkou na Čistenie Podlahy Mikrovlákna Mop Hlavu Pad Parný Mop Príslušenstvo Príslušenstvo

Guľka Bod:

1. Vysoko kvalitných mikrovlákna mop náhradný mat: Upgrade a vymeniť mop mat s nylon polyesteru jemnou zmesou a používajte kvalitné hrubé plyšové práčky na mokré a suché zberného.

2. Lepšia cena: Lacnejšie a lepšie ceny ako značkové aftermarket podložky s najvyššou kvalitou a kvalitné podložky.Naše trvanlivé rohože sú viac odolné a čistejšie ako výrobcovia pôvodných zariadení alebo náhradné diely pre väčšinu mop hlavy.

3. Parný mop náhradné podložky: ultra-hrubé mikrovlákna pad lepšie absorbovať keď sú mokré, a lepšie zachytávanie prachu pri suchej.Veľmi vhodný pre odstránenie prachu z vinyl, drevené, dlažba, laminát a cementu.

4. Stroj umývateľný podložky: Používajte uteráky umyť eco-friendly mop náhradné podložky!Jedinečný kruhový dizajn je veľmi vhodné pre rodiny s deťmi, kancelárie, ubytovne, apartmány a školy.

Popis:

Materiál: Mikrovlákna

Veľkosť: o 28.5*19.5 cm

Váha: cca 34 g/ks

Package Zahrnuté:

2 * Parný Mop Náhradné Podložky

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Značky: parný mop náhradné podložky, black a decker parný mop príslušenstvo, Parné Čističe, mop handričkou, črievičku, mikrovláknovú mop pad náhradné.

1 Recenzie na tento produkt

  1. Anonymous 2022-09-09

    Príliš malý na môj steam metlu, ale môžem ho použiť ako isté

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n10266

  • Pôvod - Kontinentálna Čína