DOGCARE Psa Repeller Č Psa Hluku Anti Štekať Zariadenia, Ultrazvukové Psa Kôry Odstrašujúci Zariadenia odbornej Prípravy 2-v-1 LED USB Nabíjateľné

5 Hodnotenie Zákazníkov
€75.23 €37.61
Farba
Veľkosť:

Všimnite

Kôra ovládacie zariadenie nie je použiteľný pre nasledujúce situácie: 1.agresívne psy,(Buldog)sluchovo postihnutých psov 2.psy mladšie ako 6 mesiacov, alebo od 8 rokov 3.Psy s zvadlé uši, ako je zobrazené v nasledujúcom obrázku

Odstrašujúci Režim — 'Uh Uh Skončiť'

Po stlačení ODRADIŤ tlačidlo, ultrazvukové dog barking odstrašujúci bude vydávať vyššou intenzitou ultrazvukových zvuk v kombinácii s strobe light, rozprávanie svojho psa, aby upustili od jeho/jej súčasné nevhodné správanie.Užitočné zastaviť nadmerné štekanie, lezenia na nábytok, žobranie o jedlo, kopanie do koša, a tak ďalej.Režim tréningu — 'Poďme sa Učiť Trik'

Odomknúť svet možností na vzdelávanie.Chcete šikovný príkaz zvuku, aby vlak váš pes?Stačí stlačiť VLAK tlačidlo a prestať štekať psa zariadenie UT01 bude dať nižšiu intenzitu ultrazvuku zvuku, ktoré vám pomôžu v každodennom výcvik psa činnosti.Tak všestranný a ľahký-k-použitie, OKRAJ psa kôry tlmič robí školenia rýchlejšie a oveľa príjemnejšie, ako pre vás a vášho psa.

Dual Ultrazvukové Reproduktory pre silnejší Zvuk, Širší Rozsah a Dlhšiu Vzdialenosť

Pet jemné štekať ovládacie zariadenie UT01 funkcie dual ultrazvukové reproduktory zapnuté pomocou špičkovej technológie.Kôra zátka to dual-speaker system je starostlivo usporiadané tak, že ultrazvukové zvuk je silnejší ako inokedy, rozbíjanie benchmark na odstrašenie výkon v ultrazvukový školenia príslušenstva.Dva reproduktory v kombinácii drasticky zvýšiť rozsah krytia a efektívnej vzdialenosti až 25 metrov.

100% Pet Safe & Dog-Friendly Design Už ste niekedy pocit, ospravedlňujeme sa za nosiť golier pre vášho psa po celý deň?S týmto ultrazvukové školenia a anti štekať zariadenia, žiadne starosti o tom, či váš pes cíti bolestivé alebo nepríjemné.Humánne ultrazvukové kôry zátkou a vzdelávacie zariadenia úplne zadarmo svojho psa z obojky!

Nabíjateľné a Dlhotrvajúci

Dobije so štandardným USB je súčasťou balenia, ktorý pracuje s porty počítačov, prenosných power bánk, a existujúce USB napájacie adaptéry.PES STAROSTLIVOSŤ anti kôry prístroj v pohotovostnom režime je maximálne 6 mesiacov.

Vibračná spätná Väzba

Č obávať, nie vnímania ultrazvuk.Vždy, keď posielate ultrazvukový zvuk do vášho psa, PES, pet STAROSTLIVOSTI jemné ultrazvukové anti štekať zariadenie bude vibrovať mierne, takže máte pocit, tichý povel.Týmto spôsobom je pravdepodobnosť, misoperation bude tiež byť minimalizované.

High-Power Strobe Light

Pod odstrašujúci režim, ultrazvukové zvuk PES STAROSTLIVOSŤ pet jemné anti štekať zariadenie je sprevádzaný high-power strobo svetlo, poskytovanie pridanej zastrašovanie.Využite túto úžasnú funkciu aj v temnej noci.

Sľubujeme

1. Lode do 24-48 hodín, sklad má zásob

2.1 rok záruka, akékoľvek problémy s výrobkom môže byť opravený bezplatne

3. Zákaznícky servis 24 hodín online odpovedať

Značky: ultrazvukové výcvik psa zariadenia, Ultrazvukové Psa Kôry Odstrašujúci, dog barking odstrašujúci, pes anti kôry zariadenia, anti štekať zariadenia, školenia správanie, aids, chaser, repeller, pes kôry stop anti štekot, dog barking výcvik psa štekať a zariadení na kontrolu.

5 Recenzie na tento produkt

  1. Anonymous 2022-09-20

    Produkt prišiel vo výbornom stave a pred očakávaným čas

    Anonymous 2022-10-03

    Funguje. Psy a mačky odohnať na hurá

    Anonymous 2022-08-26

    Výborný Produkt, som naozaj teší akcie na moje psy. Posilňuje bez námahy, ktorá bola naučená.

    Anonymous 2022-07-21

    Je to výborné! kvalitný a dobrý predajca!!!!!!

    Anonymous 2023-01-09

    Nuž, čo povedať o tento model je môj prvý, takže nemôžem porovnať s ničím nemôžem povedať, že je lepší alebo horší ako ostatné modely. A teraz o základný test na psov. Od prvého dňa som narazil na veľa psov. A tak som bol prvý, narazíte na jeden disrace veľké túlavých psov, keď bol prístroj zapnutý, všetky bežal preč. Jeden na prvý vážne krútiť hlavou sikunda stál na troch s krútením hlavou a šiel na úteku. Potom ľudia kráčali malé kúsky sedem z nich, ak viac ako jeden pes zapnuté ani viesť s uchom, ako oni bežali a bežali. Potom tam bol domácich reakcia pastier, ale nie o útek, ale zase pozornosť na mňa. Tak vyvodiť vlastné závery. Pre mňa, aby zariadenie zaslúži úctu. Túlavé psy utiekol, sú najviac nebezpečné. Pri testovaní tohto zariadenia viac ako jedno zviera nebol zranený.

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n13488

  • Kapacita Batérie - 2000mAh
  • Režime nabíjania - USB
  • Indikácie - anti štekať zariadenia
  • Položka Druh - Repelenty
  • Výdrž v pohotovostnom režime - 180 dní
  • Druh - Psy
  • Číslo Modelu - UT-AE-01
  • smery - výcvik psa
  • Bezpečnostné Informácie - 2-v-1 výcviku a anti štekať zariadenia
  • Čas nabíjania - 4-5hodín
  • Je To Inteligentné Zariadenie - NO
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - iné
  • Zloženie - Pre psy
  • Názov Značky - dogcare