Bazén Filter Penové Špongie Stĺpec Opakovane Biofoam Čistiaci Penový Filter pre Intex Typ H/S1/Bazén Príslušenstvo

0 Hodnotenie Zákazníkov
€1.01 €0.85
Farba
Veľkosť:

Feature:

Opakovane umývateľný filter: Výmena papier filtračný prvok je súčasťou každodenného údržba váš bazén.Pravidelná výmena filtra prvok môže priniesť vysoké náklady.Tieto umývateľný a opakovane použiteľné penové filtre zníži vaše náklady.

Dlhá pracovná doba: počiatočné náklady tohto atramentových zásobníkov je mierne vyššia, ako je papier, atramentové kazety, ale jeho životnosť bude oveľa dlhšie ako kaziet.

Trvanlivé: životnosť tento penový filter je dlhšie ako papierové trubice, a to môže byť vyčistené a znovu použiť viackrát.

Opakovane a umývateľný: odporúča sa nahradiť papierové trubice každý týždeň, a tieto peny môže byť jednoducho umyť a dať späť na miesto.

Udržať vodu čistenie: To je dobrý čistiaci prostriedok pre bazény.Mali by ste vidieť, že penový filter môže trvať asi 2 mesiace.

Špecifikácia:

Materiál telesa: hubky

Produkt color: Blue

Veľkosť produktu: 108 * 40 * 73mm

Čistá hmotnosť: 15 g

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujem!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Plavecký Bazén Filter

Značky: spa intext s1 filter, filter intex s1 typ, intex čln 3, kúpiť intex mobilné príslušenstvo, intex s1 cleaner, čistič filtra dúha, intex s1 filter, jazzi spa skt338 filter, intex s1 prípade, spa 10 f 8 filter.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n20158

  • Číslo Modelu - /
  • Materiál - Huba
  • Pôvod - Kontinentálna Čína