Prenosný Mixér USB Mixér Elektrický Odšťavovač Stroj Smoothie Mixér Mini mixér Osobné Mixér Šťavy Mixéry

0 Hodnotenie Zákazníkov
€16.30
Farba
Veľkosť:

Použitie upozornenie:

1. Prosím, použite výrobku dátový kábel poskytuje naša spoločnosť bezplatne výrobok pred použitím.Najlepšie je čas nabíjania 3 hodiny.

2. Pri čistení tento produkt, nie je umývanie základňu s vodou, aby sa zabránilo vody vstupu základne a poškodeniu elektronických súčiastok.

3. Na voľnobehu čase tento produkt je 5 sekúnd, ak je zapnuté, a maximálna šťavy doba extrakcie je 90 sekúnd.To sa automaticky zastaví čakaní na 5 sekúnd, alebo pracovať pre 90 sekúnd s zelené svetlo blikajúce.Prosím reset prepínača a reštartovať.Nie squeeze šťavy priebežne s super silné sily, tak nie ovplyvňujú životnosť výrobku v dôsledku nadmernej záťaži a tepla elektronických komponentov.

4. Počas normálneho používania, motor náhle zastaví z dôvodu príliš veľké rezne, a motor je zablokovaný v tejto dobe.Riadok protection program je zapnutá, napájanie sa automaticky preruší, a červená LED dióda blikne v rovnakom čase.Po prepínač je odpojený, LED prestane blikať a dotykový spínač funguje normálne znova.

5. Všetky príslušenstva tento produkt nemôže byť sterilizované teplej vody nad 50 stupňov a mikrovlnné rúry, aby sa zabránilo tepelnej deformácie, poškodenia.

6. Tento produkt je špeciálne čerstvé odšťavovač, nie je vhodný pre mleté mäso, ostatné orechy, či sója a výrobky.

7.Po stláčanie pohár, musíte stlačiť inú chuť šťavy.Použite pohár kefa na čistenie vo vnútri pohára priamo.Nerozoberajte základňu a opláchnite ho priamo s vodou.Voda v base bude spôsobiť poruchy a poškodenia.

Pokyny:

Pred použitím výrobku prvýkrát, sa prosím uistite, že batéria je plne nabitá pred použitím, a dôkladne očistite časti v kontakte s zložiek.Tento produkt je vybavený dvojitým bezpečnosť ochrana a bude fungovať len po pohár telo je stanovená na základňu.

1. Umývanie ovocia a nakrájame na malé kúsky približne 1,5×1,5 cm (pre ovocie s core, pevný materiál, hrošiu kožu, alebo tvrdou škrupinou, prosím, odstráňte ju najprv).

2. Dať ovocie, čo je približne 60% z pohára tela.Po pridaní vody, celková suma predstavuje približne 80% z pohára schopnosti organizmu.

3. Otočte výrobku hore nohami, začne prepnúť, a potom vypnite motor vo vzpriamenej polohe.Vo všeobecnosti platí, že pracovný čas jablká a hrušky je o 1 až 1,5 minúty.Citrusové plody, pomaranč, jahoda musieť pracovať na 30 sekúnd až 1 minúta.Trasenie produktu jemne pri práci pre lepšie šťavy.

4. Po juicing, vypnite vypínač a odskrutkujte veko na pitie.Ak je tam príliš veľa ovocia rezíduí, prosím, filter s filtrom pred pitím.

Riešenie problémov a metódy riešenia problémov:

1. Nedá zapnúť, alebo zastaviť sa na červené svetlo bliká počas používania

Dôvod: nízky stav batérie

Náprava: Prosím účtovať v čase

2. Stop keď sa používa, zelená bliká

Dôvod: čakaní na 5 sekúnd alebo zaťaženie pre 90 sekúnd, vypnutie ochranou,

Riešenie: reštartujte

3. Stop keď sa používa červená kontrolka bliká

Príčina: Motor zamknuté

Náprava: Po odstránení uviazol ťažké predmety, reštartujte stroj

4. Úniku vody,

Dôvod: silikónový krúžok montáž nie je v objekte

Náprava: Prosím, znovu nainštalujte silikónový krúžok

Tipy:

Preprava je ďaleko.Ak máte akékoľvek problémy s produkte, kontaktujte, prosím, po-predajný prvý.Nedávajte zlé recenzie.Po predaji bude riešiť to pre vás a dať uspokojivú odpoveď.Ďakujem vám veľmi pekne.

Poznámka:

- Ak ste nedostali vašu objednávku načas, prosím, použite Najprvdeti.sk kontaktujte ma, ja vám poskytne efektívne riešenia.Vďaka za vaše porozumenie.

- Pretože časový rozdiel medzi krajinami, ak predajca nie je online,bude odpovedať váš e-mail do 5 až 10 hodín.

Značky: mixér usb mixér elektrický odšťavovač stroj smoothie, bielkoviny shaker elektrické, coffe shaker, proteínový prášok, shaker bielkovín, pohár.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n2924

  • Pracovný prúd - 10-12A
  • Veľkosť - 75*75*230mm
  • Číslo Modelu - Odšťavovačov
  • Shell plavidlá - Striekanie (UV lak, guma farba, kovové farby, Klavírny lak, pearl powd
  • Ďalšie funkcie - Prenosné nabíjania
  • Model Batérie - 2000mAh 3,7 V
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Typ frézy, hlavu - 6 cutter head
  • Linkovej lodnej prepravy materiálu - PC potravinársky plastové
  • Kapacita - 380ml
  • Či vstavanej batérie. - Vstavaná Batéria