Profesionálne Nail Art Štetec, Sada Na Manikúru Drahokamu, Akrylové Farby, Štetce Auta UV Gel Polish Nechty Podšívka Pero Gradient

0 Hodnotenie Zákazníkov
€5.30 €3.72
Farba
Veľkosť:

Poznámka:

Po-predajný servis:

Ak to nie je v práci/nedostanete/to je poškodený počas prepravy/ alebo iných alebo iné otázky, prosím, kontaktujte nás pre free.Po tom, čo sme potvrdiť, môžeme odoslať alebo vrátenie peňazí.

FAQ:

1.Je tam nejaký sledovacie Číslo pre svoj položky?

Prosím sledujte svoje zásielky na : www.17track.net/en

Vezmite prosím na vedomie: (napríklad : Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus ) na sledovanie informácií je k dispozícii len v Číne.Vo väčšine prípadov, medzinárodná doprava trvá asi 35 do 60 pracovných dní.

2. Veľkoobchod a Drop Shipping

Veľkoobchod a pokles lodnej dopravy sú obidve vítaný.

Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu a poštovné, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.Ak hľadáte akýkoľvek iný produkt, prosím kontaktujte nás, radi by sme vám pomohli nájsť to.

Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.

Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

3.Farby a veľkosti rozdielu

vzhľadom na rozlíšenie obrazovky, svetelný efekt a chyba merania, tovar môže byť trochu iné fotografie, dúfam, že vaše pochopenie.Ďakujeme!

4.Vracia:

Kupujúci sa mali uistiť, že položky, vrátil sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti.kupujúci bude zodpovedný za poškodenie alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

5.O spätnú Väzbu:

Ak tam je nejaký problém s tovarom .Prosím, dajte nám šancu vyriešiť váš problém .Sľubujem vám najlepšie riešenie.

Značky: 24 akrylová farba professional, akrylová farba veľký kefa, profesionálne akrylových nechtov formulár, akryl, ceruzka professional, disney profesionálny make-up set, akrylové nechty, sada 80, dip prášok set professional, paleta profesionálny akryl, akrylová farba kovu sprej, štetce na akryl pinax.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n3894

  • Materiál - Plastové
  • Číslo Modelu - MZ3070
  • Položka Druh - Nechtov Kefkou
  • Počet Kusov - COMBO
  • Názov Značky - EAUDEVA
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Veľkosť - 5pcs/Set