Non-stick Silikónové pohárik na Vajcia na Varenie, Sporák, Kuchyňa Pečenie Gadget Pan Oddeľovač Dusená pohárik na Vajcia Vajcia Pytliakov varná doska Príslušenstvo

0 Hodnotenie Zákazníkov
€2.25 €0.79
Farba
Veľkosť:

O tejto položky

【Prémiový Silikónový Vajcia Sporák] vyzýva Vajcia varná doska vyrobená z vysoko kvalitného silikónu, ktorý vám umožní urobiť chutné vajcia raňajky s dôverou.BPA-free, non-stick silikónové vajcia varenie poháre, Teplota v bezpečí od -40°F až +248°F (-40℃ až +120℃).Však, to nie je doporučené použiť tieto vajcia pytliakov v mikrovlnnej rúre.

【Ako Používať Vajcia Pytliakov] vyzýva vajcia sporák je skvelá náhrada tvrdo uvarených vajec.Použitie oleja natrite alebo nastriekajte na kefa trochu oleja na vnútornej stene vajcia pohár.Potom bezva vajcia, nalejte do vajec, sporáky, nechať plávať vo vriacej vode po dobu 10 až 15 minút variť a slúžiť.

【Ľahko sa Čistí] vyzýva Pytliactva poháre sú ľahké a rýchle čistenie, opláchnite pod vodou alebo čistiť v umývačke riadu, pohodlné a ušetrí čas.

【Starostlivo Dizajn] vyzýva Na cirkuláciu pary a horúceho vzduchu, rýchlosť až vode procesu, sme perforované vajcia sporák veko.Tiež, tam bude žiadne upside-down vajcia sporák alebo praskanie obsahu.

【Žiadnu Banku k Dispozícii] vyzýva Vajcia Kotly majú plochý dizajn pre jednoduché uskladnenie v žiadnej kuchyni.Dokonale zapadá do akéhokoľvek bank, nemusíte sa starať o veľkosti hrnca.Odnímateľný a šikovný, môžete dať 6 ks vajec, varná doska v hrnci podľa potreby.

Značky: deliča, mlieko parník pohár, vajcia pytliak, pohárik na vajcia, Kuchynský Nástroj.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: n19873

  • Vajcia Nástroje Typ - Vajcia Pytliakov
  • Druh - Vajcia Nástroje
  • Funkcia - Vajcia Stiring
  • Materiál - Silikónové
  • Číslo Modelu - a720
  • Pôvod - Kontinentálna Čína